Coșul de cumpărături

Bun venit la VipBebe!

Contact Rapid 📱 0785 282 253

Cum cumpăr

Plata la Livrare

Modalitate de plata este cea prin ramburs la primirea coletului. In momentul in care curierul va livreaza marfa comandata veti preda acestuia suma corespunzatoare comenzii. Valoarea rambursului va fi aceea comunicata dumneavoastra in momentul plasarii comenzii.

Plata online cu cardul

Online cu card bancar prin MobilPay (Visa/Maestro/Mastercard). 

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar “  este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. 

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat
de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.  “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,  la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Plata in rate

Optiunea de plata in rate a comenzii apare dupa introducerea datelor cardului D-voastra .
Sunt permise maxim 4 rate , fara comision suplimentar pentru urmatoarele carduri : CARD AVANTAJ, GARANTI BONUS, STAR BT, ALPHA BANK , BRD FINANCE  

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Plata cu Ordin de Plata

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise, datele fiind disponibile pe factura proforma, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari.
Livrarea produselor comandate se va face in termenele stabilite la plasarea comenzi

Transport curier rapid în toată țara

Pentru toate comenzile peste 1500 lei

Calitate produselor

Sau banii înapoi în 14 zile de la retur.

Garanția producătorului

Toate produsele au garanție

100% Plăți în siguranță cu cardul

MasterCard / Visa / Rate cu dobandă 0