Coșul de cumpărături

Bun venit la VipBebe!

Contact Rapid 📱 0785 282 253

COPIII TREBUIE SA CALATOREASCA IN SIGURANTA CU MASINA

Sistemele de reținere pentru copii reduc cu 80% riscul decesului copilului într-un accident rutier.

Sistemul de fixare “ISOFIX “ este cel mai eficient sistem pentru fixarea scaunului auto pentru copii. Consecințele fixării incorecte pot fi la fel de grave ca transportarea copilului fără un dispozitiv special. Toate scaunele Cybex, indiferent de grupa de varsta , au sistem de fixare “Isofix “.Sistemul „Isofix” utilizează trei dispozitive de prindere ( bratele metalice care se ascund in bancheta si cupleaza cu sistemul Isofix al masinii si al treilea punct de sprijin ) .

Cum alegem corect scaunul auto ? Care sunt grupele de varsta specifice Cybex  ?

  1. Grupa 0+: Aceasta este potrivita ce au greutatea cuprinsa intre 0 si 13 kilograme si inaltimea de pana la 87 cm , conform standardului I-size . Cybex pune la dispozitie o multitudine de modele , toate supuse testarilor in centre specializate ( ADAC , OAMTC TEST , CHILDREN SAFETY SEAT TEST  etc )  Cloud Z I-size , Aton S2 I-size , Aton B2 I-size  etc

Recomandarea noastra este  Cloud Z i-Size care poate fi ajustata intr-o pozitie lie-flat (orizontala) atunci cand nu sunteti in masina. Suportul de picioare mai lung si posibilitatea de a ajusta spatarul intr-o pozitie orizontala au fost dezvoltate de expertii in siguranta germani ai CYBEX. Aceste caracteristici permit copilului dumneavoastra sa stea intr-o pozitie corecta din punct de vedere ergonomic. In combinatie cu carucioarele CYBEX, Cloud Z i-Size se transforma intr-un sistem de calatorie practic pentru primele luni, astfel ca bebelusul ce doarme se poate odihni cu o protectie optima.

  • Grupa 0+/1 de la 0 luni pana la aproximativ 4 ani: 0-18 kg , copii cu inaltimea intre 45 – 105 cm .

Cel mai renumit model este in acest caz Sirona ZI I-size din gama Cybex Platinum .

 Poate fi rotit 360°, fiind astfel usor de bagat copilul in scaun dar si foarte usor de a comuta intre pozitiile rear facing(cu spatele la sensul de mers) si forward facing(cu fata la sensul de mers). Confortul maxim este atins cu ajutorul unor caracteristici cheie cum ar fi cele 12 pozitii de ajustare a tetierei dar si a celor 5 pasi de ajustare a pozitiei de inclinare pentru o pozitie de somn perfecta. Pentru pasagerii cei mai mici, exista un insert special moale in partile laterale dar si in zona capului, oferind astfel o pozitie ergonomica optima de calatorit.

  • Grupa 2/3 de la 4 ani pana la 12 ani ,15-36 kg, copii cu inaltimea intre 100-150 cm

Modelul premiat al acestei grupe este Solution Z I-Fix  -Conceput pentru a creste cu copilul dumneavoastra, Solution Z i-Fix este acum certificat pe standardul de siguranta cel mai recent : UN R129/03 – incorporand proceduri imbunatatite de testare la impact lateral. Tetiera patentata ce se inclina mentine capul copilului dumneavoastra in zona de siguranta a scaunului auto, iar sistemul de ventilare mentine o temperatura confortabila pentru copilul dumneavoastra in zilele calde.

Cybex revolutioneaza piata scaunelor auto pentru copii  si dupa ani de cercetari meticuloase si  sute de teste au lansat  Anoris T , un scaun auto ce combina protectia unui airbag revolutionar cu confortul unei calatorii cu fata la sensul de mers. Interactioneaza cu copilul tau prin intermediul oglindei retrovizoare stiind ca CYBEX Anoris T i-Size il mentine in siguranta in scaunul ce creste odata cu el.

 Acesta este Anoris T i-Size – sigur, inteligent, vizionar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Transport curier rapid în toată țara

Pentru toate comenzile peste 1500 lei

Calitate produselor

Sau banii înapoi în 14 zile de la retur.

Garanția producătorului

Toate produsele au garanție

100% Plăți în siguranță cu cardul

MasterCard / Visa / Rate cu dobandă 0