Coșul de cumpărături

Bun venit la VipBebe!

Contact Rapid 📱 0785 282 253

CAM –IL MONDO DEL BAMBINO – Pasiunea pentru un job de zi cu zi!

Servirea familiilor cu produse de puericultura calitative este misiunea companiei  .

Privim lumea prin ochii copiilor  , le înțelegem  nevoile, dorințele și dezvoltam soluții practice, funcționale și sigure. De mai bine de 50 de ani creăm și producem cele mai potrivite produse pentru nou-născuți și bebeluși cu vârsta de până la 3 ani.

Design, modă, inovație și siguranță Made in Italy.

Anu 1969 – Franco si  Mario Rho au pus bazele CAM

Anii 1970 – compania se specializeaza in productia de tarcuri, premergatoare , scaune de masa si cadite .

Anii 1985 – gama este completata cu scaune auto si carucioare

Anii 1990 – compania devine un etalon international in sectorul produselor pentru copii .

Anii 2000 – facilitatie de produsctie si depozitare ajung la 50.000 sqm si peste 200 angajati permanenti .

Anul 2020 – Cam continua sa inoveze , dar ramane o afacere de familie cu  o viziune globala de dezvoltare.

Made in Italy by vocation !

Si asa cum ne-am obisnuit clientii , ne largim in permanenta portofoliul cu produse de calitate , inteligente si speciale , care pot satisface cele mai exigente gusturi si cerinte .

Devenim astfel importator oficial pentru Cam – il mondo del bambino si concentram primele importuri pe ceea ce firma stie sa faca cel mai bine : cadite pentru bebelusi , tarcuri , patuturi de voiaj , balansoare si carucioare.

Când pot folosi cadita pentru copii?
 
Caditele pentru bebeluși CAM sunt ideale de la 0 la 12 luni și în orice caz pentru bebelușii cu greutatea de până la 15 kg, de la prima baie de neuitat din  prima zi de naștere a bebelușului pana când va fi gata să folosească cadite mai spațioase. Până în acel moment, suporturile convenabile care țin bebelușul în poziție așezată, picioarele de susținere și tăvițele pentru bureți și săpun sunt toate elementele indispensabile pentru timpul băii bebelușului.
 
Tarcurile Cam , au dimensiuni generoase( America  110*108 cm)  , pot avea accesorii inculse ( Bevettato Millegiochi cu bari sa jucarii sau saltelute de joaca ) , sunt fabricate in conformitate cu standardele europene de siguranta  EN12227 ½ , EN 71 ( non toxice ) , directiva 2005/84/CE ( material fara phthalate ).
 
CAM vă oferă o gamă de pătuțuri de călătorie care sunt o soluție perfectă pentru a oferi bebelușului o noapte de odihnă confortabilă , liniștită și sunt esențiale atunci când este nevoie de un pătuț suplimentar,pentru casa de vacanță sau ca pat care este întotdeauna gata de luat la casa bunicilor.Simplu de deschis și asamblat, comod de utilizat și de transportat, sunt ușor de luat cu tine și pot fi mutate fără efort. Acestea garantează siguranță și ușurință în utilizare în orice situație.Modelul Daily Plus are si accesorii incluse : bara de jucarii, caportina si masuta de infasat .
Toate pătuțurile de călătorie CAM sunt compacte, ușor de asamblat și comod de transportat datorită geantutei de călătorie incluse. 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Transport curier rapid în toată țara

Pentru toate comenzile peste 1500 lei

Calitate produselor

Sau banii înapoi în 14 zile de la retur.

Garanția producătorului

Toate produsele au garanție

100% Plăți în siguranță cu cardul

MasterCard / Visa / Rate cu dobandă 0