Coșul de cumpărături

Bun venit la VipBebe!

Contact Rapid 📱 0785 282 253
Previous
Next
line_di_3_platinum_en-en-608faddd50483
Scaune auto


Vezi categoria
cybex-balios-s-2in1-soho-grey-5-1-1000x1000
Cărucioare bebeluși


Vezi categoria
images
Paturi


Vezi categoria
Cuoricini_1744
Cuoricini

♥ Dormitoare robuste și durabile
♥ Dormitoare Montesorri

Vezi categoria

De ce VipBebe?

De peste 15 ani suntem alături de copii dumneavoastră. Ne mândrim cu produse de calitate regală. Consultanții noștri sunt întotdeauna alături cu sfaturi și  recomandări, totul spre binele celor mici.

Cele mai bune solutii

Te întâmpinăm cu sute de modele noi, veți găsi ceea ce căutați în magazinul nostru, garantat.

Consultantă

Asistența noastră pentru clienți este fără egal – utilizatorii se bucură de modul în care nu ne odihnim până când fiecare problemă nu este soluționată spre satisfacția lor.

Plata securizată

Cu securitatea SSL pe 128 de biți, cu criptare avansată, aveți garanția că achizițiile dvs. sunt sigure, oricând.

Blog VipBebe

Cum alegem cel mai potrivit carucior de calatorie ?

Perioada vacantelor se apropie cu pasi repezi , iar pentru parintii care au copii mici este o adevarata provocare confortul celui mic in calatorie .

Fie ca e vorba de vacanta la mare sau la munte, calatorie cu avionul sau cu masina, sunt cateva lucruri de luat in considerare cand mergeti cu bebe in calatorie si care va ajuta sa depasiti cu usurinta momentele tensionate ce pot aparea in timpul plimbarilor lungi pe malul marii sau plimbarilor prin aglomeratia urbana din marile capital ale lumii sau de ce nu, plimbarilor pe teren accidentat in racoarea si  umbra padurilor seculare.

CYBEX este un cunoscut producator de scaune auto, carucioare pentru copii, marsupii si mobilier care nu numai că sunt sigure, dar sunt perfect adaptate stilului de viață urban. La baza brandului și a evoluției produselor sale se află CYBEX D.S.F – principiul inovării- combinația de design unic, siguranță și calitate de neegalat cu funcționalitate inteligentă. PRIAM și MIOS carucioarele colectiei CYBEX PLATINUM sunt o fuziune de cea mai înaltă calitate și funcționalitate, cu o ușurință incomparabilă in manevrare și un design atemporal si elegant. Ambele modele sunt un omagiu pentru moștenirea lui Ray și Charles Eames care pentru a dezvolta aceste cărucioare premium, s-au aliniat provocărilor vieții contemporane. Mottoul CYBEX : „Detaliile nu sunt detalii. Detaliile fac designul”. CYBEX a primit mai mult de 400 de premii pentru design, siguranta si inovatie. Produsele noastre sunt testate de sute de ori in fiecare an, pentru a putea astfel sa fie imbunatatite continuu. Scaunele auto CYBEX sunt testate in mod regulat si evaluate de institutiile de testare independente. Suntem mandri ca scaunele noastre auto sunt in mod constant fie castigatoare ale testelor fie au note excelente la testele cele mai importante ale institutiilor europene cum ar fi ADAC si Stiftung Warentest. In cadrul celor mai recente testari din mai 2020 ale ADAC si Stiftung Warentest am obtinut rezultate incredibile cu 3 dintre scaunele noastre ce au primit titlul de Cel mai bun din categoria lui.( SIRONA Z I-Size , CLOUD Z I-Size si SOLUTION Z I- Fix ).

Transport curier rapid în toată țara

Pentru toate comenzile peste 1500 lei

Calitate produselor

Sau banii înapoi în 14 zile de la retur.

Garanția producătorului

Toate produsele au garanție

100% Plăți în siguranță cu cardul

MasterCard / Visa / Rate cu dobandă 0